Rørleggertjenester av vanntett kvalitet

Viken Rørservice tar på seg alt innen rørleggerfaget. Fra en enkel lekkasje, til større og krevende totalrenoveringer.

Kvalitetsbevisst i hvert oppdrag

Rehabilitering og totalrenovering

Tenker du på å pusse opp badet? Viken Rørservice tar på seg både små og store rehabiliteringsjobber av alle typer våtrom. Vår kompetanse og lange erfaring garanterer et kvalitetsmessig utført arbeid du vil være fornøyd med i lang tid framover. Vi er behjelpelige med våre gode råd for en optimal planløsning og smart utnyttelse av rommet. Her er ingen jobb for stor, og vi jobber tett med deg gjennom hele arbeidsprosessen, og svarer deg gjerne på spørsmål underveis. Ingen spørsmål er dumme! Vi er her for å skape ditt drømmebad.

Nybygg

Har du behov for rørlegger i forbindelse med nybygg? Involver oss så tidlig som mulig i prosessen for en komplett gjennomgang av det rørtekniske anlegget. Her lønner det seg å benytte seg av kompetente fagfolk!

Har du et nyoppusset bad eller kjøkken? Viken Rørservice tar seg av alt innen rør, vann, varme og sanitæranlegg på en fagmessig måte, med topp kundeservice og ingen skjulte kostnader.

Serviceoppdrag

Fra tid til annen kan det oppstå små eller større uhell, lekkasjer og annen slitasje som krever umiddelbar oppmerksomhet eller en jevnlig kontroll. For din trygghet har vi døgnåpen servicetelefon på alt rørleggerarbeid, både for private og næring.

Vi kan bistå med blant annet

  • Service på tette rør

  • Service på varmeanlegg

  • Reparasjon og skifte av rør og avløp

  • Bytte av kabinett, toalett, servant og dusjvegger

  • Montere og skifte ut vannmåler

  • Montering av Waterguard

  • Bytte av hovedstoppekran, utekran og varmtvannsbereder

  • Tining av fryste rør

Trenger du hjelp til noe
som ikke er nevnt?

Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg

Hva har våre kunder å si om oss?

Som rørleggerbedrift har vi et meget høyt kundefokus, og gjør det vi kan for at du skal få en god opplevelse av oss som samarbeidspartner og bedrift. Dette oppnår vi med topp kundeservice, tydelig dialog fra start til slutt, og ikke minst bevisste valg og holdbare kvalitetsløsninger.
Her kan du lese hva våre kunder har å si om sine opplevelser av oss.

Les mer på mittanbud.no

Blandebatteri og oppvaskmaskin

Bra jobb til grei pris, veldig fornøyd :)

Kevin, Drammen - 16/01/2022

Benkebereder og lekkasjestopper

Anbefales på det sterkeste Rørleggeren gjorde en veldig god jobb, til en god pris og han var svært kundeserviceorientert.

Thina, Drammen - 01/11/2021

Skifte toalett og baderoms innredning

Utførte skifte av toalett - som første del av avtalt arbeid. Arbeidet var fint urørt og jeg er godt fornøgd med arbeidet. Hyggelig person som og informerte om detaljer i arbeidet underveis. Anbefales!

Svein, Oslo - 12/10/2021

Sluttføring av rørlegger arbeider

Vi kan anbefale Viken Rørservice

Arild, drammen - 09/01/2022

Behov for en rørlegger?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller skal vi sende deg et pristilbud? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat rundt ditt behov!

Kontakt oss